Pomgranate Sjiek

Bij Pronto houden wij van kleur. En hoe kleurrijker, hoe beter! Wij hoeven jou dan ook vast niet uit te leggen hoe gek wij zijn op de trend Pomgranate Sjiek. Deze trend staat voor kleurrijk, warm en gedurfd. Wij vertellen je er graag alles over en geven je tips hoe je ook zelf deze trend in huis haalt.

Haal kleur in huis met Pomgranate Sjiek

De kleuren bordeauxrood en roze staan centraal bij Pomgranate Sjiek. Van een Scandinavisch interieur tot een donker, industrieel interieur: deze warme, vrouwelijke tinten combineren overal goed bij. Je zult zien dat door het toevoegen van deze warme kleuren aan je woonkamer of slaapkamer het er instant veel knusser en gezelliger uitziet!

Voor een groots effect ga je aan de slag met verf of behang in deze opvallende tinten. Leg een mooi roze vloerkleed op de grond en vul de rest van de ruimte met decoratie in deze kleuren. Met onze uitgebreide collectie woonaccessoires in de stijl van Pomgranate Sjiek haal je eenvoudig deze sfeer in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze mooie vazen, kussens en plaids?

Maak het af met gouden accessoires

Om de echte sfeer van Pomgranate Sjiek in huis te halen mogen gouden accessoires natuurlijk niet ontbreken! Goud matcht perfect bij bordeauxrood en roze en maakt de sfeer helemaal af. Van wandrekjes en spiegels tot dieren en insecten: Pronto heeft een grote keuze in gouden accessoires en er is dus voor ieder wat wils.

Begin klein en breidt je collectie uit

Ook zo gek op de woonstijl Pomgranate Sjiek? Maar vind je het spannend om je interieur in deze stijl te veranderen? Geen probleem, daar hebben wij bij Pronto de oplossing voor! Begin klein en haal stap voor stap de kleuren bordeauxrood, roze en goud in huis. Begin met een kussen of vaas en breidt dan langzaam je collectie uit. Focus je niet op één hoekje in de ruimte, maar voeg één voor één overal in de ruimte accessoires in de stijl van Pomgranate Sjiek toe. Grote kans dat je net als wij meteen verliefd bent op deze woonstijl. Dan hebben wij in de winkel natuurlijk volop keuze voor je om de collectie uit te breiden!