Onze favoriete eetkamerstoelen

Heerlijk comfortabele eetkamerstoelen zijn onmisbaar voor aan tafel. Ze mogen niet alleen lekker zitten, maar we willen ook graag dat ze er leuk uitzien. En nog handiger dat ze onder en bij de tafel passen. Deze keer staan we graag even stil bij onze favoriete eetkamerstoelen.

De favoriete eetkamerstoelen van Pronto Wonen

We hebben een veelzijdig assortiment aan eetkamerstoelen, zo is er voor ieder wat wils. Van goedkoop tot trendy, van armstoel tot eetbank, met of zonder wieltjes, in stof of leder. Of compleet naar jouw wens samengesteld van kleur tot zitcomfort. We kunnen nog veel meer noemen, maar vast en zeker dat jij bij Pronto Wonen jouw eetkamerstoel vindt. Eén van onze topfavorieten is de eetkamerstoel Caldes. Deze stoel hebben wij zelf qua model, stijl en soorten ontwikkeld. Zo kun je tegenwoordig aan tafel met een Caldes eetbank, armstoel of juist een eetkamerstoel zonder arm. Ook aan de bartafel is gedacht. Jazeker, Caldes is ook als barkruk verkrijgbaar. Door de kleuren cognac, zwart en bruin past dit model in heel veel woonstijlen. En dat kan heel snel, Caldes is uit voorraad leverbaar!


En bewonder ook onze andere favoriete eetkamerstoelen Parantino, Caloverde en Fucini. Hiermee zit je net zoals met Caldes in mum van tijd aan tafel.Is dit alles nog niet helemaal jouw stijl? Geen punt bij Pronto Wonen hebben we keuze genoeg. Zo hebben we bijvoorbeeld de leuk geprijsde eetkamerstoel Fontana. Deze past uitstekend in een landelijk of stoer interieur. Samen met de eetkamerstoel Coredo maak je echt een superleuke mix aan tafel.Eetkamerstoelen: comfortabel en praktisch

Bij het uitzoeken van de juiste eethoekstoelen moet je niet alleen kijken naar hun looks maar ook ervaren of ze goed zitten. Èn niet geheel onbelangrijk, passen ze onder de eetkamertafel. In onze woonwinkels kun je altijd komen proefzitten op onze favoriete stoelen. Meet altijd de ruimte vanaf de grond tot aan de onderkant van de regel of blad van je nieuwe of oude eetkamertafel. Zo weet je zeker dat je straks goed zit.


Bedenk voor jezelf eens of het een stoel met of zonder armleuning mag worden. Of dat je graag luxe wieltjes onder je stoel of eetbank ziet. Wellicht wens je een ander zitcomfort en een andere kleur poot. Of wil je je eetkamerstoel verfraaien met een leuk detail zoals een knoop, vlindernaad of bies. Wordt het stof of leder en welke kleur? We weten het, er is veel te kiezen. Maar samen met Pronto Wonen ontwerp je je eigen eetkamerstoel, die aan jouw tafel past en vooral lekker zit.Kies het juiste aantal eetkamerstoelen

Weet jij hoeveel eetkamerstoelen aan jouw eettafel passen? Je wilt er vast thuis niet achter komen dat ze niet passen. Meet van tevoren de afstand tussen de poten van eetkamertafel. Hierna meet je het breedste gedeelte van de rug van de eetkamerstoel. Tel de breedtes van het gewenste aantal stoelen bij elkaar op en trek dit totaal af van de binnenmaat van de poten. Et voilà zo heb je zelf berekend hoeveel stoelen je aan tafel kunt zetten.

Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem! In onze Pronto Woonwinkels helpen we je graag bij het uitzoeken van een geschikte eetkamerstoel.