Fauteuil groen

Geniet jij ook zo van lekker een serie kijken of een goed boek lezen in een fijne stoel? Een fauteuil is de ideale zitplaats om in uit te rusten en past in ieder interieur. Kom je er niet uit welk design of welke kleur je moet kiezen? Lees dan in deze blog alles over de mooiste fauteuils en ontdek hoe je deze kan combineren in jouw interieur!

Praktisch en comfortabel

Naast dat een stoel er mooi uitziet moet die natuurlijk ook lekker zitten. Het spreekt mij altijd aan als je echt zo’n heerlijke zachte fauteuil hebt, waar je fijn in neer kunt ploffen. ;-) Een fauteuil is erg praktisch, want er ontstaat een extra zitplek. Bovendien neemt het minder ruimte in dan nog een extra bank.

Combineren

Wil je eenheid creëren in jouw interieur? Ga dan voor een fauteuil die past bij de stijl van je bank. Denk aan hetzelfde onderstel, dezelfde kleurtint of materiaalsoort. Neig je naar een speels geheel? Dan raad ik aan om te kiezen voor een totaal ander design. Op deze manier springt de fauteuil er echt uit. Vervolgens kijk je naar de plek. Waar ga je de stoel plaatsen? Zet je deze naast je bank bij de zithoek of creëer je een ander gezellig plekje in huis? Neem dan niet één fauteuil, maar twee! Zet er nog een bijzettafel bij en zo heb je naast de bank nog een andere knusse plek om lekker uit te rusten en bij te kletsen!

Eyecatcher

Fauteuils heb je in veel verschillende kleuren en stijlen. Het kan daarom soms lastig zijn er een te kiezen voor jouw interieur. Deze groene fauteuils zijn beide echte eyecatchers voor in huis. Het maakt de ruimte wat speelser en brengt ook gelijk sfeer met zich mee. Groen is makkelijk te combineren met andere kleuren. Grijs, bruin, roze en andere groentinten zijn bijvoorbeeld kleuren die er perfect bij passen. Decoreer de hoek door er een leuk kussen of vachtje op te leggen voor een extra warme uitstraling. Ook geschikt voor andere kamers… Een fauteuil kun je op meerdere plekken in huis plaatsen. De woonkamer is de plek waar iedereen in eerste instantie aan denkt, maar wat dacht je bijvoorbeeld van de slaapkamer of kinderkamer? Een serre verleent zich ook erg goed voor een mooie fauteuil. Een fauteuil kan een ruimte echt helemaal afmaken. Vooral in grote ruimtes komt een fauteuil goed tot zijn recht. Hierdoor heb je namelijk nog voldoende ruimte om de stoel heen! Past deze fauteuil ook mooi in jouw interieur? Laat het ons weten! Liefs.