Etnic Delight

De trend van dit moment is Etnic Delight! Een woonstijl geïnspireerd op wereldse invloeden met mooie patronen en rijke kleuren, aangevuld met materialen uit de natuur. Met deze stijl haal je gegarandeerd sfeer in huis. Of je nou kiest voor een stapel kleurrijke kussens, een mooie rotan lamp of sfeervolle muurdecoratie: met de sfeer Etnic Delight verander je je interieur in een handomdraai naar een warm en vooral levendig interieur.

Opvallende prints

De kussens en vloerkleden met opvallende patronen in het sfeerthema Etnic Delight zijn niet te missen. De patronen, geïnspireerd op de Afrikaanse cultuur, voegen direct een wereldse sfeer toe. Kies voor een rustige basis in je interieur en voeg met sierkussens en een bijzonder vloerkleed met mooie patronen levendigheid toe. De rijke kleuren zoals okergeel, donkergroen, terracotta en roestbruin zorgen voor nog meer karakter. Hou je het liever wat rustiger? Bij Pronto hebben we ook meer dan genoeg woonaccessoires in de stijl van Etnic Delight in het zwart en/of wit. 

Combineer erop los

Het leuke aan het woonthema van Etnic Delight is dat het niet snel te gek is. Vind je een kussen en vloerkleed met een mooie zwartwit patroon voldoende? Dan is dat prima. Maar hou jij van een knus interieur vol warmte en gezelligheid, dan mag je binnen deze sfeer helemaal los. Kies voor een mooi vloerkleed in rijke kleuren als roestbruin en okergeel. Gooi je bank vol met kussens met verschillende kleuren en patronen. Vul je inrichting aan met muurdecoratie en kunst geïnspireerd op verschillende culturen. Ga los met bijzettafels, krukjes, vazen en plantenpotten die bij deze stijl passen. Vind je dit net wat de druk kies dan naast de warme kleuren okergeel en terracotta voor diepe tinten als zwart en bruin.

Haal de natuur in huis

Bij deze sfeer mogen materialen uit de natuur zeker niet ontbreken. Planten zorgen voor rust en balans. Ook natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld rotan brengen eenheid in een werelds interieur. Denk ook eens aan wat een mooie rotanstoel of rotan bijzettafel voor je inrichting kan betekenen. Houten meubels, bij voorkeur een beetje robuust en van donker hout, passen perfect bij deze sfeer.Is woontrend Etnic Delight echt iets voor jou? Bezoek onze winkel en laat je daar inspireren welke meubels en woonaccessoires uitstekend passen bij deze stijl.