Een nieuwe look met je huidige meubels?

Het is belangrijk dat de eethoek aansluit bij de ruimte die je tot je beschikking hebt en past bij je woonstijl. Dit zorgt voor eenheid en rust in huis. Bij Pronto beschikken we over een groot assortiment lampen en accessoires om je gehele eethoek een frisse nieuwe uitstraling te geven. Denk hierbij niet alleen aan een dienblad met accessoires op tafel maar ook aan de juiste lampen, accessoires op de kasten en schilderijen. Hieronder zie je 3 foto’s van dezelfde eethoek. Op de middelste foto kun je zien dat bijpassende lampen en een dienblad met accessoires veel kunnen doen voor de sfeer in de eethoek. TIP: Kies voor op de eettafel een dienblad met accessoires. Dit staat heel gezellig en is weer makkelijk van tafel te halen als je bijv. gaat eten. afbeelding-blog-1 TIP: Heb je een kleinere ruimte tot beschikking? Kies dan voor stoelen met een open onderkant. Dit maakt de eethoek ruimtelijker. afb-blog-3 Door in de woonkamer de lampen van dezelfde serie te gebruiken als in de eethoek creëer je een eenheid. Ook kan je er voor kiezen om een fauteuil in de woonkamer te plaatsen in dezelfde stof als de eetkamerstoelen. Er is tevens een eenheid doordat de wand, stoelen, lampen, klok en accessoires in dezelfde kleuren zijn. Neem een blijvend element als uitgangspunt voor de kleur.

Een andere look creëren?

Kies eens voor een andere vorm in huis. Vaak zijn alle meubels rechthoekig inclusief de eettafel. Je kan de rechthoekige eettafel vervangen voor een ronde of ovale tafel. Naast dat het erg praktisch is doordat hij geen hoeken heeft zorgt het ook voor een warme sfeer. Zo kan je met een andere eettafel een hele andere look in huis creëren. Hier zie je de ovale variant van de Bassano eettafel, deze is te combineren met diverse woonstijlen. 2afb-blog

Hele nieuwe eethoek?

Ga je voor een nieuwe eethoek maar weet je nog niet precies wat je zou willen? Tafels zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen en je kunt kiezen uit allerlei materialen en stijlen. Een trend is momenteel x-poten voor onder de tafel. miori Bij de tafelserie Miori en de massief eiken Tavolo kun je de tafels geheel naar wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder huis een passende eethoek. En werk je ook aan de eettafel of tafel je graag gezellig na? Kies dan voor een comfortabele eetfauteuil. tavolo1 Heb je niet zo veel ruimte voor een grote eethoek maar wel vaak gasten, kies dan voor een uitschuifbare tafel. Een ideale oplossing voor het makkelijk en snel creëren van extra zit plekken. 1-afb-blog Op de foto hierboven zie je de uitschuif-variant van de Bassano eettafel. Deze eettafel is ook verkrijgbaar als niet uitschuifbaar, in 2 kleuren en natuurlijk in diverse maten. Aan de tafel staan de eetstoelen Coruna. Bij deze stoelen kun je kiezen uit alle stoffen van onze Pronto collectie (170 kleuren), zodat ze in elk interieur passen. Kies voor 3 verschillende kleuren of 3 verschillende stoffen voor een speels effect. Ook zijn er op veel stoelen leuke opties mogelijk zoals een biesje, knopen, contraststiksel, kleuren van de pootjes, etc waarmee je de stoel helemaal naar eigen smaak kan aanpassen. En als je net even iets anders wil, hebben wij naast eetstoelen ook eetbanken in de collectie. De eetbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten en zijn leuk te combineren met eetstoelen uit de zelfde of juist van een ander serie. Vind je het nog steeds lastig om te beslissen wat voor tafel of eetkamerstoelen bij jou en je interieur passen? Dan nodigen we je graag uit voor advies in één van onze winkels. Tot ziens!