Bellanti hoekbank

Eigenlijk wil iedereen wel een stijlvol interieur: een inrichting met een mooie, warme uitstraling. Een interieur waarin alles goed bij elkaar past en waar je je thuis voelt. Wil je ook jouw interieur een stijlvolle uitstraling geven? In deze blog leggen we het je uit in drie stappen.

STAP 1: DE BASIS

Het klinkt misschien logisch, maar toch vergeten veel mensen om te kijken naar de basis. Dit is belangrijk, want hierdoor weet je hoe je het verder kunt inrichten. De basis is jouw interieurstijl: wil je een stoere uitstraling? Of ga je juist voor een Scandinavisch interieur? Wanneer je dit voor jezelf weet, kom je ook tot de eerste kleuren die je wil terug laten komen in je interieurstijl. De basis staat… op naar stap 2!

STAP 2: EYECATCHERS

Voor een stijlvol interieur is het belangrijk om te kiezen voor een aantal eyecatchers. Dit kan in de vorm van de kleuren op je muur, maar je kunt hier ook voor zorgen door middel van de juiste meubels. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil in een velvet stof, een stoere leren bank of een toffe tafel. Een aanrader voor bijvoorbeeld een bank is de Bellanti hoekbank. Met deze bank kun je alles combineren, omdat deze is uitgevoerd in een neutrale kleur grijs. De stijlvolle uitstraling zie je in deze bank ook weer terug met het cadillac stiksel, dat altijd ton-sur-ton wordt verwerkt in de rugkussens.

En, extra handig: deze mooie hoekbank kan in heel veel opstellingen. Een 1-, 2-, 3-zits of een kleinere hoekbank of net andersom. Het kan en het maakt dus niets uit of je een grote of kleine woonkamer hebt: je kunt altijd jouw interieur een stijlvolle uitstraling geven in een stof of leder naar keuze! Tip: let bij het uitkiezen van de bank altijd op de juiste samenstelling van het zitcomfort. De Bellanti hoekbank kun je kiezen voor het standaard zitcomfort, maar ook voor een HR-koudschuim dit is erg veerkrachtig en biedt een hoger zitcomfort. Of kies voor het Excellent zitcomfort een HR-schuim in combinatie met Visco-schuim. Zeer comfortabel en handig, want het Visco-schuim vormt zich gemakkelijk naar je lichaam.

Wil je een keer gaan voor wat anders en dus niet het ‘standaard-model’? Bij ons kun je deze bank customizen! Normaal gesproken heeft de bank een strakke zwarte metalen poot, maar je kunt ook kiezen uit andere poten. Bellanti ook zonder het contraststiksel in de rug worden uitgevoerd. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een bies en/of contraststiksel. Op naar stap 3.

STAP 3: FINISHING TOUCH

Als laatste komt de finishing touch, oftewel het afronden van jouw interieur. In een stijlvol interieur kunnen woonaccessoires niet ontbreken. Het is natuurlijk afhankelijk van jouw woonstijl wat bij jou past. Kies voor veel accessoires als je een wat speelser geheel wil creëren. Denk aan verschillende kaarsen, meerdere kleuren voor de sierkussens, een mooie opvallende plant erbij… Ga je voor een minimalistische inrichting? Hou het dan ook rustig op het gebied van woonaccessoires. Kies voor kussens in dezelfde tint of ga voor een subtielere plant.

Hopelijk helpt dit jou op weg naar een stijlvol interieur!