4 trends voor een warm interieur

Afgelopen zondag is in Nederland de herfst weer begonnen. Zouden we nu echt defnitief afscheid hebben genomen van de zomer of worden we nog verrast met een paar zomerse dagen. Wie zal het zeggen maar ondanks eventuele mooie dagen is het alweer flink vroeg donker en zakt de temperatuur ook alweer hard naar beneden. Tijd voor een knus en warm interieur. Wij geven je 4 trend tips om een warm interieur te creeeren.

En de kleur van 2019 is.... Spiced Honey Ieder jaar wordt er een nieuwe kleur van het jaar gekozen en voor 2019 is dit een mooie warme kleur te weten Spiced Honey. De kleur straalt de warmte uit van honing en kan perfect met vele andere kleuren gecombineerd worden. Een prima basis om mee te werken als je een warm interieur wilt creëren. Naast de kleur van het jaar zijn er nog 4 kleurpaletten gelanceerd binnen de kleurentrends 2019 (https://www.wonenonline.nl/interieur-inrichten/kleuren-trends/).

Woontrend Bassano Wanneer je in je interieur met natuurlijke materialen werkt, bijvoorbeeld met hout, creëer je al snel een warme sfeer. De Pronto Wonen meubelserie Bassano is hier een perfect voorbeeld van. De meubels zijn gemaakt van massief Acaciahout en hebben een robuuste uitstraling. De kleur van het hout matcht perfect bij de kleur van het jaar of een van de andere paletten.

Urban Jungle @home Dit najaar zijn planten in huis ongekend populair! Ze geven een gevoel van geborgenheid en gezelligheid wat zich omzet in een warm gevoel. Het leuke aan de huidige plantentrend is dat je niet meer 1 grote plant ergens neerzet in de woonkamer maar meerdere planten van verschillende formaten speels bij elkaar zet. Mix & match met potjes in diverse kleuren of texturen en zet er gezellig wat kaarsjes bij om 's avonds een knus effect te creëren.

Zeg het met stof Wil je een beetje extra warmte in je interieur brengen dan kan dit natuurlijk met kleuren maar ook heel goed met materialen. Lekker warme stoffen in warme kleuren. Drapeer bijvoorbeeld een plaid over de bank of vul je bank met aaibare kussens. Materialen als fluweel en velours zijn ook dit najaar weer trendy. Maak het af met een fijn kleedje op de vloer en je zit er dit najaar lekker warmpjes bij!