Beach house

Beachhouse

Ter inspiratie zetten wij een aantal ideeën op een rij: Zo haal jij die beach look in huis!

Kleurenpalet

Een strand interieur in beach look kan je erg goed combineren met pasteltinten. Mooie ijsblauwe accessoires, een beige muur of licht blauwe meubels. Zoals wij het noemen: Een kleurenpalet van frisse zeelucht tot warm zand.

Meubels

Een licht kleurige stoffen bank, waar je lekker in neer kunt ploffen en lichte kast met glazen deuren, zo blijft de kamer mooi licht! Verder is ook een rotan een mooi materiaal voor bijvoorbeeld een leuke hangstoel. Maar hou het vooral fris en licht. hangmat-zee  

Accessoires

Ga een dagje lekker naar het strand en verzamel de mooiste persoonlijke vondsten voor in huis. Van schelpen tot zeesterren maar ook netten, touw, en een gedroogd stuk hout doen het goed. Een wollen vloerkleed in lichte tinten of een dierenhuid op de grond past altijd in deze look, maar ook een bonte verzameling aan rieten manden kun je qua accessoires niet missen in deze stijl. Voor raambekleding kun je kiezen uit houten luiken of lange witte gordijnen. Verder kun je natuurlijk alles gebruiken wat met de zee te maken heeft.

Groen

Tropische planten, een grote ficus of een mooie palm in de hoek van de kamer. Ga er creatief mee om! Knoop eens bijvoorbeeld met touw om de kleine potten op te hangen.   Voor nog meer beach look inspiratie, neem eens een kijkje op ons pinterest bord: vis-vrouw-manden Bron beeld: Pinterest Pronto Wonen Producten veelal van Pronto Wonen verkrijgbaar op www.prontowonen.nl en in de winkel. Prijzen en afbeeldingen onder voorbehoud.