Pronto Woonparty 2017

Of ik een blog wilde schrijven over de woonparty van Prontowonen ter ere van hun 25-jarige jubileum? Natuurlijk, ik ben altijd in voor een avondje woonplezier. Met veel zin reed ik woensdagavond richting Roermond om daar een kijkje te nemen.

Het feest begon gelijk al buiten voor de deur. Er stond namelijk een leuke kiekebooth. Een kleine caravan omgebouwd tot ludieke en flexibele fotostudio. In totaal werden er 4 foto’s genomen en in de tussentijd had je 5 seconden om van ‘outfit’ te wisselen. Aan versieringen was er geen gebrek, van zonnebrillen, snorren, hoeden en pruiken, iedereen kon hier even losgaan! ?

Verder bij binnenkomst was de muziek van de DJ al goed te horen, de hele avond werd er gezellige dansmuziek gedraaid. Dit zorgde voor een goede sfeer door de gehele winkel! ? De opening werd afgetrapt door een leuke kids dansgroep en was tevens het startschot om de inspirerende winkel door te lopen.

Verschillende hoekjes waren er in de winkel gecreëerd. Zo konden kinderen hun eigen naambordje maken, verkoop van Tupperware en Optidee spullen, het inleveren van het bonnetje voor de goodiebag en er was een imageconsultant. Een imageconsultant kijkt naar jouw eigen unieke huid-, haar- en oogkleur om zo jouw natuurlijke schoonheid nog meer te laten stralen. Wie wil dit nu niet?

Ter ere van het jubileum was er ook 20% korting op heel veel woonaccessoires! ? Denk aan vaasjes, potten, manden en nog veel meer. Maar natuurlijk kon je deze avond ook shoppen voor meubelen, stoelen, eettafels en/of hoekbanken.

Wat zeker ook niet vergeten mag worden is dat er vanuit Prontowonen een samenwerking is aangegaan met de stichting KIKA. De verkoop van de kika beren op deze avond wordt volledig geschonken aan de stichting.

Ik heb een hele leuke avond gehad? Jullie ook? ? Tot de volgende woonparty. Hopelijk is het dan ook weer net zo druk en gezellig!

Deze blog is ook te lezen op studioafotografie.nl