18 producten

18 producten

Armstoel

18 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
 8. voorraad
 9. voorraad
 10. voorraad
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
  Kuipstoel Brasile zinc
  Kuipstoel Brasile zinc
  € 149,95
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
  Kuipstoel Brasile brown
  Kuipstoel Brasile brown
  € 149,95
 17. voorraad
 18. voorraad
Geen verdere producten.

Fauteuil zonder armleuning

Een zwarte zetel is elegant en tijdloos. Een fauteuil met kleur valt op in jouw interieur! Om nog comfortabeler te kunnen zitten zijn veel fauteuils verkrijgbaar met een voetensteun en kunnen ze ook als elektrische uitvoering worden besteld. Zo kun je de stoel eenvoudig verstellen. Er zijn fauteuils met en zonder armleuning.

Grijze Fauteuil

Een grijze fauteuil is elegant en tijdloos. De eettafel wordt steeds vaker gebruikt als leefruimte, hierdoor is een behoefte aan comfort ontstaan. Een eetkamerfauteuil kan worden geleverd in stijlvolle lederen of stoffen bekleding, en kan geleverd worden met verschillende opties. Zo kun je kiezen voor handige karpetwieltjes, of voor meer comfort met verstelbare armleuningen of rugvering. Onze design eetfauteuils hebben een hogere rugleuning en comfortabeler zitgedeelte in vergelijking met gewone eetkamerstoelen. Dit geeft een eetfauteuil een luxere uitstraling dan een gewone eetkamerstoel, dit zijn stoelen met veel allure. Door de hoge rugleuning en armleuningen heb je in een eetkamer fauteuil een zeer comfortabele en ergonomische zithouding.

Om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden van onze fauteuils en ze zelf te testen ben je natuurlijk van harte welkom in één van onze woonwinkels. Hier kun je ook meer informatie krijgen over de opties voor onze fauteuils. Alle winkels hebben de getoonde meubelen in de showroom staan, ook wanneer er op de website geen voorraad staat aangegeven.