Eiken Meubels

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 325

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 325

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eikenhout is al sinds jaar en dag een materiaal dat bij uitstek geschikt is en gebruikt wordt voor meubels. Er zijn voorbeelden van antieke eiken meubels van honderden jaren oud die er vandaag de dag nog steeds goed uitzien. Waar eiken meubels in de middeleeuwen alleen waren voorbehouden aan de meest welvarende groepen, is het tegenwoordig voor iedereen mogelijk om een schitterend eiken meubel te bezitten.

Kies jouw eiken meubels

Eiken meubels zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, variërend van donker eiken tot licht white washed eiken. Hierdoor kunnen eiken meubelen in verschillende stijlen worden gemaakt en perfect geplaatst worden in zowel een modern als in een klassiek interieur. Eiken meubels passen met name goed in een landelijk interieur, waarbij warme en natuurlijke materialen een belangrijke rol spelen.

Met eiken meubelen verzeker je jezelf van jarenlang plezier van een goed meubel. Eikenhout is een harde houtsoort, waardoor het zeer slijtvast en duurzaam is. Daarnaast hebben massief eikenhouten meubelen een zeer natuurlijke uitstraling door de nerven en in het hout.

Vind je meubels online of in onze meubelwinkels

Wanneer je op zoek bent naar eikenhouten meubelen, ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de showroom van één van onze winkels. Hier vind je ons complete aanbod eiken meubelen en kun je ook meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden in kleur en afwerking van onze eiken meubels. In onze webshop vind je een prachtige voorselectie eiken houten tafels, stoelen en kasten.