Design fauteuil

Moderne fauteuils

Wanneer je op zoek bent naar een fauteuil die zitcomfort combineert met modern design, dan biedt onze collectie design fauteuils uitkomst. Met een moderne draaifauteuil uit ons assortiment ben je verzekerd van een schitterend zitmeubel waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Onze draaifauteuils draaifauteuils worden uitgevoerd in verschillende materialen, zo vind je in ons assortiment zowel lederen als stoffen fauteuils welke in een breed kleurenpalet kunnen worden geleverd.

 

Moderne fauteuil

Optimaal comfort en jarenlang zitplezier met de fauteuils van Pronto Wonen. De fauteuils zijn voorzien van een zeer comfortabele no sag vering in het zitkussen. Voor meer comfort kun je kiezen voor extra opties zoals vering in de rugleuning of verstelbare armleuningen. Om je nieuwe designfauteuil verder naar wens aan te passen kun je de poten van de fauteuil zelf selecteren. Zo sluit je nieuwe fauteuil perfect aan op de rest van jouw interieur.

Om verzekerd te zijn van ten minste vijf jaar zitplezier, kun je kiezen voor onze aanvullende All-in House Service garantie. Hiermee verzeker je je tegen vlekken en andere problemen die je zitplezier kunnen bederven.

 

Bestel je moderne fauteuil online of in de winkel

Om al onze design fauteuils te bekijken ben je van harte welkom in één van onze winkels. Hier kun je je nieuwe fauteuil zelf samenstellen door het materiaal, de kleur, de afwerkingen en de opties te kiezen die je wilt.