Commode

Voor zowel de babykamer als ook voor de eigen slaapkamer is een commode een handig en veelzijdig meubel. Door de ruimte bovenop de commode is het ideaal te gebruiken om decoraties op te plaatsen. Op die manier krijgt jouw slaapkamer een sfeervolle uitstraling en heb je bovendien een kast waarin je eenvoudig kleding of spullen kunt opbergen.

Mogelijkheden binnen onze collectie commodes

Een commode wordt veelal uitgevoerd met één of meerdere laden, in sommige gevallen aangevuld met openslaande deuren maar soms ook met uitsluitend laden. De commodes en kasten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Zo kun je bij ons altijd de perfecte commode vinden, of je nu op zoek bent naar een typische heren commode of juist een dames commode.

Het grote voordeel van een commode is dat het een werkblad en een opbergruimte combineert. Bij babykamers kun je zo dus snel en gemakkelijk bij de luiers, terwijl je baby op de commode ligt. In de slaapkamer kan een commode gecombineerd worden met een spiegel, hierdoor krijg je een soort kaptafel waar je bijvoorbeeld jouw make-up kunt doen.

Kijk en bestel online of bezoek een van onze woonwinkels

Om ons assortiment commodes zelf te bekijken ben je van harte welkom in onze winkels. Hier vind je ook bijpassende kasten, zodat je jouw slaapkamer in één stijl in kunt richten. Je vindt onze collectie ook online in onze webshop waar je direct een bestelling kunt plaatsen.