Boekenkast Robusto (73 Cm) acaciahout vintage grey

399,- 599,-
OP=OP

Onderstaande winkels hebben dit product op voorraad in hun magazijn:

  • Apeldoorn
  • Cruquius
  • Emmen
  • Groningen
  • Huissen
  • OP=OP!
  • Alleen nog verkrijgbaar bij de genoemde winkel, bij een andere winkel is helaas niet mogelijk. De winkel informeert je wanneer je de bestelling kunt ophalen.
  • Reserveer het product heel makkelijk via de groene reserveerknop, de winkel informeert je dan wanneer het artikel op te halen is.
  • Of stel een vraag over dit product via de groene contactknop, als je vragen hebt over dit artikel
 
Specificaties
Art.nr. 10256098
Uitvoeringen Uitgevoerd in grotendeels massief acaciahout in de kleur vintage grey, met 1 deur, 1 lade en 3 open vakken. OP=OP
Gebruiksstaat Nieuw
Type meubel Boekenkast
Serie Robusto
Materiaal Hout
Houtsoort Acacia hout
Afmetingen (hxbxd) 200x073x040 cm
Breedte 73 cm
Hoogte 200 cm

Boekenkast Robusto van acaciahout

  • Uitgevoerd in accaciahout in kleur vintage grey
  • Met 1 deur, 1 lade en 3 open vakken
  • Lade is voorzien van softclose
  • Voorgemonteerd
  • Goed te combineren met andere meubelen uit de serie Robusto

Boekenkast Robusto heeft een landelijk, eigentijds uiterlijk. Deze boekenkast is voorzien van 1 deur, 1 lade en 3 open vakken en is afgelakt met een beits en matglans lak in de kleur Vintage grey. De kast is 73 cm breed en 200 cm hoog. De open vakken zijn circa 30 cm hoog, 68 cm breed en 35 cm diep. Achter de deur vind je een legplank. De kast is dus zowel ideaal om je leuke accessoires of boeken een plekje in het zicht te geven als om spullen in op te bergen. Deze kast wordt voorgemonteerd geleverd en is uitstekend te combineren met de andere meubelen uit de Robusto serie.


Meubelserie Robusto is met passie gemaakt van acaciahout. Acaciahout is een van de meest duurzame en robuuste houtsoorten ter wereld. De artistieke kenmerken van acacia zijn de fijne nerf, vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen. De donkere kleur op de terugvallende delen accentueren de fronten en geven een fraaie dimensie aan dit meubel. Het hout heeft van nature een rode gloed, deze kleur van het acaciahout zal na verloop van tijd, door Uv-straling, lichter en warmer worden.


Onderhoudsadvies

Het onderhoud is heel eenvoudig. Regelmatig afdoen met een licht vochtige doek en daarna direct het meubel nadrogen met een schone en droge doek. Het reinigingsadvies voor deze woonserie is de Natural Wood Cleaner. Het advies is om het meubel 2 à 3 keer per jaar te behandelen met Matt Polish.

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Bij een winkel mét voorraad, word je na het plaatsen van de order altijd de volgende werkdag geïnformeerd wanneer de bestelling voor je klaarstaat. De bestelling is altijd binnen 10 werkdagen gereed om op te halen.

Kan ik dit product bij een winkel zonder voorraad ophalen?

Ja, maar er is dan sprake van een levertijd. Na het plaatsen van de order word je de volgende werkdag geïnformeerd over de verwachte levertijd. Staat bij een artikel OP=OP? Dan is het alleen in de winkels met voorraad op te halen.

Wat is de levertijd van thuisbezorging?

Bij grote meubels is de levertijd 5-10 werkdagen. Kleine accessoires en onderhoudsmiddelen worden veelal binnen 3-5 dagen geleverd.

Wat gebeurt er nadat ik besteld heb?

Na ontvangst van je webshopbestelling zorgen wij ervoor dat de winkel die bestelling uitvoert en jouw gegevens ontvangt. Deze winkel informeert je over het verdere verloop van je bestelling.

Bekijk alle bezorgkosten ▸

Product vragen

Nog geen vragen... Stel als eerste een vraag!