Heb jij je eerste huis gekocht? Ga je verhuizen of is het gewoon tijd voor nieuwe meubels? Maak dan kennis met ons woonprogramma Stretto. Een eigentijdse, neutrale uitstraling die binnen veel woonstijlen past. In deze blog laten we je graag meer zien van dit woonprogramma. En we hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast wordt als wij!

Kenmerken van woonprogramma Stretto

Dit woonprogramma is grotendeels gemaakt van Mindi hout. Mindi hout is ook wel bekend als Indische sering of Chinaberry. Mindi hout heeft weinig last van krimpen en kromtrekken. Dat is mooi meegenomen! Doordat dit hout afgewerkt is met een matte laklaag zijn de meubels van dit woonprogramma ook nog eens makkelijk in onderhoud. De meeste meubels zijn in het zwart met een houten reliëf wat zorgt voor een warme uitstraling. Is zwart wat te zwaar en te donker voor bij jou in huis? Je kunt ook kiezen voor een witte variant.

Het dressoir

Woonprogramma Stretto biedt twee soorten dressoirs aan. Zo kun jij kiezen welk type het beste bij jou past. Het ene model heeft aan beide kanten drie laden, in het totaal dus zes. In het midden zitten twee deurtjes. Heel veel opbergruimte dus. Ideaal! Het tweede model is net wat compacter. Die heeft drie laden en alsnog twee deurtjes.

Woonprogramma Stretto: het tv-meubel

Het tv-meubel heeft eigenlijk dezelfde opzet als het dressoir, alleen dan met twee laden. Dus het ene model heeft twee laden links, en twee laden rechts. Met twee deurtjes in het midden. Het andere model heeft alleen twee laden links en de twee deurtjes rechts. Een bijkomend voordeel? Alle laden hebben een handig soft-close systeem.

De eettafel

En alsof je nog niet genoeg keuze hebt, kun je bij de eettafel alle kanten op. Allereerst kun je kiezen uit drie verschillende lengten. Daarnaast kun je kiezen voor een rechthoekige, ronde of ovale eettafel. En tot slot kun je bij de eettafel ook kiezen uit de zwarte of de witte variant. Zo kan deze eettafel helemaal aan jouw wensen voldoen! De eettafel is van massief Mindi in tegenstelling tot de andere elementen die grotendeels van Mindi hout zijn gemaakt.

De salontafel

De salontafel is er in de vierkante en de rechthoekige variant. En in het wit én in het zwart. En om jou nog meer keuze te geven kun je ook een set van twee ronde salontafels kiezen met een diameter van 60 centimeter en van 80 centimeter. Met deze salontafels maak je jouw interieur net wat speelser.

Woonprogramma Stretto: de kasten

Qua kasten kun je kiezen uit drie. Drie verschillende soorten met verschillende uitvoeringen. Naast de ‘gewone boekenkast’ kun je ook kiezen voor een vitrinekast. De smalle pootjes onder de kasten zorgen voor een mooie balans tussen een robuuste uitstraling en een elegante uitstraling.

De extra’s

Weet je wat dit woonprogramma zo leuk maakt? Er zijn extra’s. Om het geheel helemaal af te maken in stijl kies je voor wandplanken uit hetzelfde woonprogramma. Deze wandplanken zijn er in twee verschillende breedtes. En last but not least, een armlegger voor over de armleuning van de bank.

En? Ben je na het lezen van deze blog net zo enthousiast als wij? Mooi! Nu nog een keuze maken dan tussen al deze mogelijkheden! Dat is misschien wel het meest lastige. Maar ja, er zijn ergere dingen toch?

Nog meer inspiratie opdoen?

 • Voorjaarsthema: Natural Power
  Hou je van het strand en een natuurlijk, licht sfeertje? In de maatschappij van nu werken veel mensen ook thuis.
 • Interieurtrend spice it up
  Pittig met een tintje terra, go for it. Als echte interieurliefhebbers volgen we de woontrends, zeker op het gebied van kleur, op de voet.
 • Interieurtrend Green Flow
  De natuur is altijd een grote inspiratiebron voor de huidige interieurtrends.
 • Woontrend voorjaar 2023: Summer magic
  Het is bijna voorjaar, we kunnen nu echt aftellen. Zodra de bloemen weer gaan bloeien groeit het verlangen naar de lente. Ook in huis heb jij de kriebels misschien al te pakken.