2,5 Zitsbank

2,5 Zitsbank

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

2,5 zitsbank stof

Net wat meer ruimte over, of net wat meer nodig? Kies een 2,5-zits! Ons ruime assortiment 2,5-zitsbanken geeft je diverse mogelijkheden in jouw zoektocht naar de ideale bank. De stoffen banken van Pronto Wonen zijn zeer slijtvast en onderhoudsarm. Zeker als je kiest voor de aanvullende All In House Service garantie ben je verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos zitgenot. Tevens is jouw stoffen bank dan beschermd tegen vlekken door het aanbrengen van een vochtafstotende coating.

Om onze stoffen banken te testen ben je van harte welkom in één van onze winkels. Alle winkels hebben de getoonde meubelen in de showroom staan, ook wanneer er in de webshop geen voorraad staat vermeld. Bij onze winkel vestigingen kun je ook de mogelijkheden bespreken om de producten in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen.

 

Lederen 2,5 zitsbank

Wanneer je op zoek bent naar een compacte lederen 2,5-zitsbank of juist een ruime lederen hoekbank ben je bij ons aan het juiste adres. Een lederen bankstel straalt luxe en comfort uit. In onze winkels kun je de mogelijkheden bespreken om een bankstel in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je vindt hier ook alle informatie over ons leerconcept en je kunt zelf ervaren welke soort leder je het prettigst vindt. Jouw nieuwe lederen bank is compleet zelf samen te stellen, van leersoort en kleur tot armleuningen en pootjes. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

 

Overige banken

Neem ook eens een kijkje voor een tweezitsbank of een 3 zitsbank!